Mode skal kunne mixes og matches

Når man i dag taler om mode så skal det kunne mixes og matches, for kunderne skal i dag have valuta for pengene. Mange mærker forstår ikke kundernes behov og bliver ved med at hænge i den samme gamle måde med en designer der styrer og meget lange perioder fra indkøb til varen kommer i butikken.

Tag for eksempel PBO. I 1994 blev Philosophy Blues Original gruppen dannet. De laver tøj og sko til kvinder og mænd, og de søger en moderne stil. Lige siden firmaet blev dannet, har deres mål været at bygge en stærk og succesfuld profil op omkring deres mærke.

De har tidligere klaret sig godt i tøjbranchens hårde og brede konkurrence, men har mistet den mentalitet, at varerne skal være kompatible med andrer mærker.

For tøjet er for den person, der vil føle sig selvsikker og sofistikeret. Man skal ramme en målgruppe, der søger efter en moderne, men egen stil. Tøjmærker sælges i dag specielt i store dele af Nordeuropa, men forhandlere findes også i andre dele af Verden.

Når det kommer til materiale og designs ønsker Philosophy Blues Original at skabe innoverede designs, der er præget af kvalitet, komfort, kreativitet og elegance. De er altid ude på at forbedre og tilpasse deres designs, så de passer med dagens trends og forespørgsler på modemarkedet.

Selvom der er mange krav når det kommer til at skabe det ønskede stykke tøj til kunden, går de ikke på kompromis med kvalitet, og der bliver altid kælet for de vigtige detaljer, der gør tøjet unikt. Men denne filosofi har sine omkostninger med kombatibilitet.

Kollektionerne, både til kvinder og mænd, er begge meget varieret: Både når det kommer til stil og prisleje. Prislejet kan variere fra et par hundrede for en smuk top i friske og elegante farver, men vælger man at øge prislejet lidt, vil de fleste også være tilfredse med de rimelige priser for lækre og sofistikerede skind- og dunjakker. Når man søger efter efter tøj online, vil man blive mødt af rige muligheder for at udforske det succesfulde mærke.

Find dine brands

Det er stadig muligt at finde Philosophy Blues Original online flere steder. Andre mærker har samlet et moderne udvalg af til meget konkurrencedygtige priser. Vi mener nemlig ikke at Philosophy Blues Original har denne kombatibilitet med andre brands. Se mere hos Chopin Charlottenlund

At være online er forbundet med enormt høje omkostninger. Udvalget af tøj består blandt andet af skindjakker og både løse, men også tætsiddende toppe og bluser i flere forskellige farveskalaer og sofistikerede mønstre.

Man kan også finde lækre bukser i klassiske, neutrale farver, men også i andre farver, som for eksempel en modig rød farve. Er det denne buks man går efter, bør man måske satse på et mere sart tilbehør af tilhørende tøj, men dette tilbyder mærket selvfølgelig også, så kunden kan mikse og matche.

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen