Intet mindre end genialitet

Lad os nu antage, at jeg havde røven fyldt med penge. Og her taler vi ikke bogstavlig talt, men blot i overført betydning, alt andet ville måske give et lidt unødvendigt billede inde i hovedet, som sagtens kunne undværes. Nåh, men back to business.

Hvis jeg havde røven fuldt med penge, ville jeg uden tvivl bruge størstedelen af dem på jeans fra Jonny Q. De mærke er simpelthen genialt! Det må simpelthen være skabt af en eller anden form for Gud. Og designerne må da uden tvivl være engle, eller i hvert fald sendt fra himmelen. Nåh, for ikke at blive alt for religiøs i min konstatering, afslutter og konkluderer jeg bare lige med at sige, at Jonny Q er geniale og har min dybeste respekt, især for deres slim jeans til piger.

Mærket er heldigvis ikke dyrt, og det er heldigvis et brand, som jeg har råd til at købe. Men jeg har da to par af Jonny Q slim jeans women, og de er SÅ lækre. Jeg havde en periode for et par år siden, hvor jeg blev deprimeret hver eneste gang, jeg prøvede et par nye jeans, fordi jeg simpelthen bare synes, at de alle sad forfærdeligt på mig.

Enten var de for store, ellers var de for små. Enten fik de mine lår til at se store ud, eller også fik de mine ankler til at se store ud, eller også fik de noget helt andet til at se for stort eller forkert ud. En dag prøvede jeg ved et tilfælde et par Jonny Q jeans og de sad simpelthen bare lige som de skulle. Det var lige det, jeg havde brug for. Jonny Q jeans reddede mig på gongongen, fik mig til at få øje på lyset og få troen tilbage. Sikken smuk og rørende historie, hva’?

Luftkys på vej

For at det ikke skal være løgn, så blev har jeg stadig de bukser den dag i dag. Jeg kan dog ikke passe dem, fordi jeg har tabt mig en del i løbet af de sidste par år, og de er gået hen og er blevet for store til mig, men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at skille mig af med dem.

Måske skulle jeg også bare købe et par Jonny Q jeans  hos Chopin i Charlottenlund. Jeg elsker at handle hos Chopin, da de har et kæmpe udvalg af mine yndlingsjeans.

Jeg ville snildt kunne få nogle penge for dem og få råd til nogle nye, men de har bare en historie, som er svær at komme udenom og som næsten er trist at give slip på. Jonny Q skal derfor lige have et luftkys, og det er hermed sendt.

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen