Den lykkelige sommer

NU er sommeren kommen! Og jeg er lykkelig. Åh yeah, hvor er jeg lykkelig for, at vi eeeendelig har haft et par dage i træk med fuld solskin og en høj temperatur uden en bidende os iskold vind til at ødelægge det hele.

Det skulle simpelthen bare fejres. Der var ganske enkelt ikke nogen vej udenom, og jeg besluttede at fejre solens og den høje temperaturs ankomst på allerbedste vis ifølge min personlige ideologi, nemlig at shoppe!

Jeg tøffede rundt inde i centrum i et par timer og købte blandt andet et par old school cowboy shorts fra Mos Mosh. God damn it, de er feee’.

Shorts og chokoladebrune ben

Jeg er sindssygt glad for dem og de klæder mig rigtig godt. Der er bare lige et enkelt problem, som godt kan løses, hvis blot solen holder stik. Mine ben ville nemlig se rimelig meget bedre ud i mine nye shorts, hvis de var lidt chokoladebrune.

Jeg plejer heldigvis ikke at have noget problem med at blive brun, og når først jeg er kommet sydpå indtræder den brune farve og bliver intime med mine hvide hudceller allerede efter to-tre dage.

Men der er jo ligesom lige halvanden måneds tid, til jeg skal sydpå. Jo længere tid, jeg kigger på mine ben i spejlet, jo mere deprimeret bliver jeg faktisk.

Hav respekt for det ekstraordinære, også når det gælder tøj

Jeg synes faktisk, det er at være lidt respektløs overfor mine nyindkøbte og gude værdige Mos Mosh cowboyshorts, at de ikke bliver udnyttet til fulde og fremstår på flottest mulige måde, og det gør de jo ligesom ikke, når min hud er så bleg, som den er.

Det her er ingen kritik af snehvide! Absolut ikke. Snehvide, i love you! Du er for sej, men altså.. Alligevel, hvem fanden gider at bo sammen med syv små dværge? Nå, anyways.

Derfor har jeg efter hårde forhandlinger med mig selv, besluttet at mine nye, superfede shorts får lov til at ligge pænt lagt sammen inde i skabet indtil jeg og ikke mindst mine stænger bliver brune og derved værdige nok til at bære dem.

Det skal lige siges, at det altså ikke er alle mine shorts der får sådan en særbehandling, men disse shorts er simpelthen bare noget helt særligt. Og når man støder ind i noget ekstraordinært, så skal man også agere anderledes, sådan har jeg det i hvert fald.

Jeg kan så til gengæld sige, at når først mine stængers hudceller har dannet intimkontakt med solens stråler, så kommer de shorts på, og så kommer de nok ikke af igen, før mine ben igen indtager den blege nuance, som følger med, når efteråret melder sin ankomst.

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen