Er der en fremtid for kreative designere?

Ja, det er det store spørgsmål. For lige som Rützou har rigtig mange kreative designere lukket dørene i. Der er rigtig mange konkurser i modebranchen. Vil kunderne ikke længere give den ekstra skilling for unikt designede produkter, men spare og købe stangvarer i Føtex og Bilka?

Jeg vil lige fortælle lidt om Rútzou.

Rützou blev grundlagt af designer Susanne Rützou i år 2000, og er et dansk mærke til moderne kvinder, der kombinerer moderne feminint design med eklektiske følelser.

Susanne Rützou gør i sine design brug af kulturel antropologi og historie. Baggrunden for hendes kunnen består af intense studier i farvelære og moderne kunst. Disse stærke, mangeårige interesser med Susanne Rützous kreative retning og vision, har givet hende flere prestigefyldte udmærkelser i hendes tid som designer.

Susanne Rützou er designuddannet på Margretheskolen i København. Her modtog hun Holger Bloms talentpris i 1988. Susanne Rützou har fra 1994 til 1999 været chefdesigner og kunstnerisk leder i virksomheden Bruuns Bazaar. Det var herefter i år 2000, at hun gik solo med Rützou, og åbnede en butik i København i år 2004.

Susanne Rützou lægger vægt på, at mode handler om ens holdning til livet.

At mode skal få mennesker til at føle sig godt tilpas, og se så godt ud som muligt. På Rützou online kan du læse meget mere om Susanne Rützous historie og visioner.

Her finder du  desuden nyheder og hendes online butik. I Susanne Rützous online butik finder du et godt udvalg af Susanne Rützous design, som er med på de nyeste tendenser. Derudover havde hun en side med limited edition.

Rützou var et resultat af kreativitet

Rützous stil er genkendelig, da Susanne Rützou gør brug af hendes kreative idéer og inspireres af blandt andet moderne kunst. Derudover har Rützou et klassisk og feminint look, som er lavet i bløde og fleksible tekstiler. Køber du Rützou online eller i Susanne Rützous butik i København, er du sikret kvalitet. Med Rützou forbindes luksus og prestige, og masser af muligheder. Hver sæson stråler kollektionerne, med nye smukke design. Rützou fornyer og forskønner kvinder, og skaber både sexet, råt, klassisk og feminint design.

Rützou havde butik i København på Store Regnegade 3, en dejlig lys og indbydende butik med en god atmosfere. I Rützou butikken fandt du et bredt udvalg af tøj, sko og accessories, men også nogle få andre eksklusive, internationale mærker. Her i blandt Madame Pom Pom, Wieben og Assui.

Men du kan ikke længere se hendes butik eller finde hendes varer online. Selvom hun var talentfuld, dygtig og ihærdig var det desværre ikke nok til at hendes designs kunne overleve. Hvor mange designere vil i fremtiden bukke under for kundernes nærighed. Min konkusion er at Danmark er blevet et “NETTOLAND” hvor det kun gælder om at spare 10kr på en top til 250kr og så bagefter brokke sig over at der ikke længere er service i butikkerne. Er der bare én kunde der spørger sig selv hvem der skulle betale for den når kunden ikke vil?

Jeg er bange for at vi går en kedelig fremtid i møde med campingsæt, t-shirts fra HM og gamle jeans med klippede huller.

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen